Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Végre egy bolt, ahol az ételallergiásokra is figyelnek!

Szeretnél egészségesen táplálkozni, minőségi alapanyagokból készült ételeket fogyasztani, esetleg speciális diétát követsz? Akkor minden bizonnyal rengeteg időt töltesz a konyhában, hogy elkészítsd az ételeidet és felkészülj a következő napokra. Sokszor a nap végén erre nem marad már se időd, se energiád, ráadásul a bevásárlás sem olyan egyszerű.
Az üzletek polcain egyre több a gluténmentes, laktóz-, vagy tejmentes és vegán termék, de ezek között is nehéz megtalálni a valóban egészséges, adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentes alapanyagokat. Nagyon sok magyar terméket nem találunk meg az áruházak polcain, mert esetleg egy kicsit magasabb árkategóriában mozognak, így az üzemeltetők inkább az olcsóbb terméket választják, még ha a minőség rovására is megy…

 

Boltunk célja, hogy megismertessük ezeket a kiváló, kistermelők által készített termékeket is, melyek garantáltan tiszták, egészségesek.

Kétségtelen, hogy ezeknek a termékeknek az eltarthatósága lényegesen kevesebb, hiszen tartósítószer mentesek, így az üzemeltetők számára nagyobb kockázat raktáron tartani, de mi megpróbáljuk, bízva a tudatos fogyasztókban.
Hosszú távon a tudatos étkezés megtérül, hiszen csökkentjük a megbetegedések kockázatát, és ezáltal a gyógyszerekre elköltött összegeket is.
Kínálatunk összeállításakor nem feledkeztünk meg az ételallergiásokról sem, hiszen manapság rengeteg glutén és laktózérzékeny ember van, akik megküzdenek a mindennapi étkezéseikkel.

Mit találsz a Magora Boltban?

  • szénhidrátcsökkentett termékeket
  • glutén- és laktózmentes péksüteményeket
  • házisajtokat
  • növényi sajtokat
  • gabonakolbászokat
  • növényi pástétomokat