Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PurePro JA-703 vízionizátor

277.000 Ft (218.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. szeptember 21.

Leírás

PurePro JA-703 vízionizátor

JA-703

Az ionizált víz a 21. század egészség megőrzési felismeréseinek és technikai csodáinak egyike, ám még nem örvend széleskörű közismertségnek. Az ionizált víz egy rendkívül hatékony antioxidáns, mely nagy mennyiségű oxigénnel energetizálja az emberi szervezetet. Lúgos kémhatása által segít semlegesíteni és eltávolítani a betegségek kialakulásáért felelős, savas kémhatású káros anyagokat a szervezetből. Kiválóan hidratálja és méregteleníti a szervezetet, ugyanis az ionizált víz molekulái feleakkorák, mint a normál vízmolekulák, s így könnyebben bejutnak az emberi test szöveteibe, maguk előtt tolva, s ezáltal eltávolítva a méreganyagokat.

Japánban 1960. óta a lúgos, illetve savas vizes terápia elismert úgy belső (lúgos víz), mint külső (savas víz) használatra, és jelenleg is mint értékes gyógyterápiát alkalmazzák az ország legnagyobb kórházaiban. Ma már bárki számára elérhető egy olyan házi használatra szánt vízionizátor készülék, amellyel lúgos vizet állíthatunk elő otthonunkban.

PurePro JA-703 vízionizátor

A PurePro JA-703 vízionizátor lúgosító berendezés vezérlőpanellel, teljes LCD monitorral, pH és ORP méréssel.

A vizet a vízhálózatról (konyhai vízcsapról vagy közvetlenül a vízbekötésről, lásd alul a 2 ábrát) veszi a készülék.

A PurePro JA-703 vízionizátort világpiacra tervezték, ma már az USA-n kívül Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Ázsiában és Európában is kapható. A PurePro vízionizátor megvásárlásával kiváló minőséget kap megfizethető áron.

Minőségét és az ionizálás erősségi fokát tekintve a PurePro JA-703 vízionizátor a piacon kapható minden egyéb hasonló termékkel állja a versenyt.

A PurePro JA-703 vízionizátor lúgosító berendezés jellemzői

 • Elektródák együttes mérete: 1368 cm2

 • Elektródák anyaga: platinával bevont titán (legújabb japán technológia, élettartam 20 év(!) általános háztartási alkalmazás mellett).

 • Elektródák száma: 7 db
 • pH fokozatok száma: 4 lúgos (pH 8,5 / 9 / 9,5 / 10-11*), 2+1(pH 2, szuper**) savas.

  * Az adott csapvíz minőségétől és az átfolyás mértékétől függően a 4. pH fokozatban 11 vagy ennél is magasabb pH-értékű ionizált vizet is képes előállítani a berendezés. Extra negatív ORP érték!
  ** Szuper savas pH-értékű ionizált víz előállításához esetenként a sóadagolón keresztüli ásványi anyag (pl. só/NaCl) hozzáadása szükséges.

 • ORP tartomány: +500(+800 szuper savas) mV és -700 mV (extra negatív) között

 • pH és ORP érték mérése

 • LCD monitor vízértékek és összes funkció (pH és ORP értékek, vízáramlás sebessége, szűrőcsere igény, elektróda tisztítás) kijelzésére

 • Ionizált lúgos és savas víz aránya: 7:3

 • Ionizált víztermelés: maximális átfolyás (3 liter/perc, 6 bar víznyomásnál) esetén lúgos víz 2,1 liter/perc, savas víz 0,9 liter/perc.

 • Tisztítás (elektródák leöblítése): működést követően automatikusan és rendkívül halkan.

 • Folyamatos üzemmód: folyamatosan, akár az automatikus tisztítás alatt is képes lúgos ionizált vagy savas vizet előállítani. Az automata vízfolyás szabályzó az elektróda lemez polaritását megfordítja, s megváltoztatja a víz folyásának irányát, így még akkor is rendelkezésünkre áll ionizált víz, amikor a gép éppen tisztítást végez.

 • Folyamatos lúgos ionizálás max. lehetséges időtartama: 1-2-es szinten kb. 1 óra és a 3-4. szinten kb. 1/2 óra.

 • Hangjelzés: pH érték kiválasztását követően hangjelzés.

 • Szűrőbetét élettartam visszaszámolással, szűrőbetétcsere igény kijelzéssel.

 • Méretek (cm): 31.5 (magasság) x 25,5 (hosszúság) x 13,5 (szélesség)

 • Súly: 5.5 kg

 • Készülék színe: ezüst/szürke

 • Cső csatlakozások anyaga: rozsdamentes acél

Szűrőbetét: Ezüsttel bevont aktívszén szűrőbetét -03040-
A szűrőbetét cseréje gyorsan (1 perc alatt) elvégezhető, szakértelmet nem igényel.
A szűrőbetét kapacitása: maximum 9.000 liter.
A szűrőbetétet és árát itt megtekintheti.

A vízionizátor berendezés karbantartása: a vízionizátor berendezés különösebb karbantartást nem igényel, az elhasznált szűrőbetétet azonban – igénybevételtől függően maximum 12 havonta újra cserélni szükséges. (Az élettartam függ a víz szennyezettségétől és az elhasznált víz mennyiségétől.) A szűrőbetét házilag könnyen kicserélhető.

Ajánlott szűrőcsere: maximum 12 havonta vagy a szűrőbetét telítődése (szűrőbetét kapacitása: maximum 9.000 liter megszűrt víz) után, amelyik előbb bekövetkezik.

Működése: a készülék a normál hálózati vizet, a szervezetet támogató lúgos + antioxidáns, egészséges vízzé alakítja át. A lúgos víz egy ionizált víz, amely elektrolízis által jön létre. Az elektrolízis egy olyan folyamat, amelyen keresztül a víz lúgos és savas vízre bomlik le. Ionizálás előtt a készülékben lévő szűrőbetét megtisztítja a vizet. A víztisztítás során az ionizáláshoz szükséges oldott ásványi anyagok a vízben maradnak, viszont olyan szennyeződések, mint lebegőanyagok (rozsda, iszap, homok), oldott szerves anyagok (pl. műtrágyaszármazékok, vegyszerek, fenolok, kőolajszármazékok) 98%-a, szabad és kötött aktív klór, klórszármazékok (pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént) kiszűrésre kerülnek.

Két változatban vásárolhatja meg:

1.) A pultra állítva, a konyhai csapra (útváltó csappal) felszerelhető változat. Ebben az esetben a meglévő konyhai csapról veszi a készülék a vizet, a tisztított, lúgos vizet pedig a készülék gégecsövén át engedjük ki. A savas víz egy műanyag csövön folyik ki a mosogatón át a lefolyóba. (KÉP 01.) Ez a változat az alapcsomag.

2.) Megoldható az is, hogy az (általában a pult alatti falrészen lévő) hidegvíz bekötésről vegye a készülék a vizet. A tisztított, lúgos vizet ebben az esetben is a készülék gégecsövén át engedjük ki, de a savas víz egy külön, a pultra szerelt (dekoratív) vízcsapon keresztül jön ki. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy a pultunkon nem foglalnak el helyet a műanyag csövek és nincsen útváltó csap a konyhai csapunkon. (KÉP 02.) Ebben az esetben az alábbi szerelékeket szükséges pluszban megvásárolni:

 • Pultra szerelhető speciális csaptelep
 • Hidegvíz sarokszelepre kötéshez szükséges fém bekötő-elosztó idom (megfelelő méretben)
 • 3/8″  vagy
 • 3/4″  vagy
 • 1/2″  attól függően, hogy a telepítés helyén mekkora a sarokszelep csatlakozási mérete.
 • 3/8″ főelzáró csap
 • 3/8″ műanyag csővezeték (1-2 m attól függően milyen messze lesz a csaptelep a sarokszeleptől, azaz a hidegvíz rákötés helyétől).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!